SUOMEN KYLMÄKETJU ON SUORASELKÄINEN KYLMÄALAN AMMATTILAINEN, SEKÄ PERHEYRITYS.

Ammattitaito on meille ylpeyden asia. Pitkän linjan kokemus erilaisista kylmäasennus, sekä -huolto projekteista, sekä jatkuva lisäkouluttautuminen vastaamaan alan muutoksiin. Pienenä yrityksenä pystymme taipumaan ketterästi tilanteissa missä suuren yhtiön jäykkä organisaatio ei.

Tarjoamme asiakkaillemme vankkumattoman ammattitaidon, sekä periksiantamattoman intohimon ongelman ratkaisemiseksi.

MISSIO:

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita, sekä ammattitasoisia laitteita edullisesti. Haluamme tarjota ammattitaitomme asiakkaan käytettäväksi mahdollisen projektin alkuaskeleista viime metreille saakka, sekä palvella asiakasta ihmisenä henkilökohtaisesti.   

LUOTETTAVA KUMPPANISI KYLMÄASIOISSA

Suomen Kylmäketju on Cooling Reaction Finland Oy'n aputoiminimi. Olemme TUKES:n rekisteröimä kylmäliike ja sähkölaitekorjaamo Tampereella. Olemme Luotettava Kumppani, sekä perheyritys. Meillä on vahva asiantuntemus ammattikeittiö- ja myymälätekniikasta. Meiltä löytyy kokemus kaiken kokoisten asennus- ja kunnossapitoprojektien hoidosta. Suuri ja kattava yhteistyökumppaniverkostomme takaa työn kuin työn onnistumisen.

"Yksikään homma ei ole jäänyt viemättä maaliin."

LASKUTUSTIEDOT

Cooling Reaction Finland Oy

Y-tunnus: 3355465-9

Verkkolaskuosoite: 003733554659

Operaattoritunnus: 003721291126

Välittäjä: MAVENTA

ARVOMME:

LAATU

Työnlaatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille ylpeyden asia. Laadun ja ammattitaidon takaa pitkän linjan kokemus alan erilaisista projekteista, sekä jatkuva lisäkouluttautuminen vastaamaan alan muutoksiin. Pitkäikäisen laitteiston takaamiseksi, käytämme vain laadukkaimpia komponentteja kylmäsovelluksissamme.

VASTUULLISUUS

Pyrimme aina löytämään kestävimmän ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Haemme jatkuvasti keinoja pienentää omaa hiilijalanjälkeämme, sekä käytämme aina mahdollisimman pienen ilmastovaikutuksen omaavia kylmäaineita, sekä ainoastaan HFC- ja CFC- vapaita huone-elementtejä.

TEHOKKUUS

Hoidamme työn nopeasti ja tehokkaasti. Palvelemme asiakkaitamme aina niin ripeästi kuin pystymme. Tavoitteemme on saattaa laite käyttökuntoon mahdollisimman nopeasti vian ilmetessä, sekä tehokkaasti ennaltaehkäistä yleisimpiä ongelmia käyttöön liittyen. Käyttöympäristö on suurin vaikuttaja laitteen energian kulutukselle. Optimoimalla asiakkaan kylmälaitteen energiatehokkuutta, käyntiajat lyhenevät ja saavutetaan selvää taloudellista säästöä.